Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új 3G mobilok a Vodafone-nál

Kütyük

Új 3G mobilok a Vodafone-nál

Augusztus elejétől két új készülékkel bővült a Vodafone harmadik generációs telefonválasztéka.



A kínálatban megjelent két, kizárólag a Vodafone-nál kapható készülék, a Sony Ericsson V630i zenetelefon, illetve a Samsung ZV40 modellje.

A Sony Ericsson V630i modellje egy új Walkman telefon, melyet a Vodafone számára fejlesztettek ki. A készülék ötvözi a mobiltelefonok és a médialejátszók előnyeit, emellett nagysebességű 3G kommunikációra képes.

A Samsung ZV40 készüléke szintén exkluzív a Vodafone kínálatában, a kis kinyitható telefonban nagy kapacitással, hiszen 350 óra készenléti idővel, illetve 2 megapixeles kamerával rendelkezik.

Mindkét forgalomba kerülő telefon alkalmas a Vodafone Magyarország által nyújtott 3G szolgáltatások és a Vodafone Live! igénybevételére. A készülékek akciós áron már kaphatók a Vodafone üzleteiben és viszonteladóinál.

Érdemes az új generációs mobilok mellé a Vodafone Tripla Multimédia vagy a Vodafone 200 Multimédia csomagot előfizetni, hiszen egyrészt az akciós árakon túl további, akár 16.000 forintot meghaladó kedvezménnyel vásárolható meg a készülék, másrészt a mobilszélessáv használatának költségei is alacsonyabbak, tervezhetőbbek ezekben a csomagokban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés