Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul az első magyar Mobiltelefon Filmfesztivál

Kütyük

Indul az első magyar Mobiltelefon Filmfesztivál

Bármilyen mobillal készült videóval lehet nevezni az első mobillal készített filmek fesztiválján.

Július 15-től lehet nevezni a Nokia NSeries támogatásával megrendezett első magyarországi mobilfilmfesztiválra. A nevezéseket a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon, az Új Színházban vagy a Művészetek Völgye ideje alatt Monostorapátiban, a filmfesztivál helyszínén várják. Ez utóbbi helyszínen minden vállalkozó kedvű mobilos technikai segítséget kaphat filmje elkészítéséhez.


Dér Attila, a Nokia marketing igazgatója elmondta: ˝A Nokia örömmel dolgozik együtt a Művészetek Völgyével a Nokia Mobiltelefon Filmfesztivál megrendezése kapcsán. Ez a fesztivál azért is különösen kiemelkedő esemény a Nokia számára, mivel a legújabb Nokia Nseries multimédiás komputerekkel már egyre jobb minőségben készíthetőek videók, amelyek a készülékeken található alkalmazásokkal azonnal szerkeszthetőek is. Reméljük, hogy sok lelkes mobilfilmkészítő jelentkezik majd a pályázatra, és rengeteg ötletes munka közül választhatjuk majd ki a legjobbat˝.

A magyarországi fesztivál fődíja egy Nokia N93 multimédiás komputer, mellyel DVD-hez mérhető minőségű filmet készíthető.

A fesztiválra két témakörben lehet filmeket nevezni:
-a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készített film,
-bármely szabadon választott témában készített film.

Műfaját tekintve a film lehet etűd, dokumentum, klip, reklám, akció, montázs, riport, videoblog, animáció, celebrity, kandi, lomográfia és bármi egyéb.

A mobilfilmek maximális mérete 20 MB lehet és leadási határideje augusztus 4. péntek, 20.00. A filmeket beküldők közül a legjobbak a szakmai zsűri és a közönség díjait nyerik.

A szakmai zsűriben többek között helyet foglal: Sándor Pál, Rudolf Péter és Szőke András.

A Nokia Mobiltelefon Filmfesztivál eredményhirdetése és díjkiosztója 2006. augusztus 5-én 18 órakor lesz Monostorapátiban, a Művelődési Házban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés