Connect with us

technokrata

Nokia zene és navigáció kerül az autókba

Kütyük

Nokia zene és navigáció kerül az autókba

A Nokia legfrissebb újdonsága nem más, mint egy minden korábbinál nagyobb tudású autós kihangosító megoldás.


A Nokia Multimedia Car Kit CK-20W segítségével egyrészt a kormány elengedése nélkül telefonálhatunk vezetés közben, másrészt pedig a telefonunkon tárolt zenéket is megszólaltathatjuk a kocsi saját hangrendszerén. Az adatátvitelről mindkét felhasználási módban a vezeték nélküli Bluetooth technológia gondoskodik.

A Nokia CK-20W révén nem csak mobiltelefonról, hanem hagyományos MP3 lejátszóról, így például iPodról is streamelhetünk zenéket az autó hangrendszerébe. Mindez történhet adatkábel segítségével, illetve a Bluetooth A2DP profilt támogató újabb MP3 zenelejátszók akár vezetékek használata nélkül is képesek a zenei anyagok továbbítására.

A Nokia CK-20W opcionális kiegészítője a Nokia Navigation Pack LD-2, mely a Route 66 navigációs szoftver (S60) és egy GPS-vevő segítségével kiváló autós navigációt biztosít a számunkra.

A Pop-Port interfészes és Push To Talk támogatású Nokia CK-20W a gyártó szerint valamikor a harmadik negyedévben jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban – a várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin