Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fehérbe öltözött a Sony Ericsson W810 zenetelefon

Kütyük

Fehérbe öltözött a Sony Ericsson W810 zenetelefon

A Sony Ericsson W810i hivatalos bejelentésekor elhangzottak szerint a telefonnak csak fekete változata létezik, most azonban megjelent egy fénykép a fehér verzióról.


Azt egyelőre nem tudni, hogy a képen látható készülék egy egyedi, házilag módosított darab, vagy esetlegesen egy hivatalos fehér W810i széria előfutára. A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felszerelt W810i immár nem csak a GPRS Class 10, hanem az annál jóval gyorsabb EDGE Class 10 adatátviteli technológiát is támogatja, a 3G kompatibilitás azonban sajnos még mindig hiányzik.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző egyes korábbi pletykákkal ellentétben nem 240×320 pixeles felbontású, hanem maradt 176×220 képpontos, illetve 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat). Az integrált digitális fényképezőgép 2 megapixeles felbontású, négyszeres digitális zoomos és természetesen autofókusz funkciós. A kamerával készített fotók és videóanyagok egyrészt a 20 MB-os belső memóriában, másrészt pedig az 512 MB-os (maximum 2 GB) memóriakártyán tárolhatók el.

A Sony Ericsson W810i további fontosabb jellemzői közé tartozik a teljes körű SMS, EMS és MMS támogatás, az elektronikus levelezési kliens, a Java kompatibilitás, a VideoDJ és MusicDJ alkalmazás, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, az USB 2.0 interfész, a SyncML technológia, valamint a Bluetooth és IrDA vezeték nélküli adatátvitel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés