Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell XPS M1710 Minden Idők Leggyorsabb Grafikai Notebookja? 2. rész

Kütyük

A Dell XPS M1710 Minden Idők Leggyorsabb Grafikai Notebookja? 2. rész

Az előző részben a Dell XPS M1710 tulajdonságairól, ergonómiájáról és alapvető teljesítményéről esett szó. Most pedig az M1710 kijelzőjének minőségét, a gép akkuidejét és játékokban nyújtott teljesítményét fogjuk megvizsgálni.

Cikkünk második részében számos teszt eredményét mutatjuk be. Az első a BAPCo MobileMark 2005 az akkuidő tesztelésére, a második a 3DMark 05, továbbá néhány játék is.
A MobileMark 2005 valódi alkalmazásokat használ az akkuidő mérésére, különböző feltételek mellett. Az egyes komponensek teljesítményéről is képes átfogó képet nyújtani, miközben gépünk akkumulátorról üzemel.
További információ itt található a BAPCo tesztprogramjáról: .
Ezek a tesztek már a Microsoft USB 2.0 battery drain patch for Windows XP SP2 telepítése után zajlottak. További információ a patchről a következő cikkekben található:


    *
    *
    *

A 3DMark05 a játékokban elérhető grafikus teljesítményt méri, miközben a gép hálózatról üzemel. A notebooknak 500 pont felett kell teljesítenie, hogy bejelentsük az eredményt.
A játékok teszje pedig a GPU képességét méri arra, hogy a különböző, mozgó 3D objektumokat milyen sebességgel képes renderelni. Tesztünkben helyet kapott a Doom 3, a Half Life 2, a Black & White 2 és a F.E.A.R.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés