Connect with us

technokrata

Nokia N72: 2 megapixeles okostelefon újdonság

Kütyük

Nokia N72: 2 megapixeles okostelefon újdonság

A Nokia bemutatta a Nokia N72-t, a Nokia Nseries termékcsalád elegáns és stílusos új tagját.


A gyöngyház-rózsaszínben vagy fényes feketében kapható, kompakt készülék lelkét a nagy teljesítményű multimédia szolgáltatások alkotják. A Nokia N72 a sokoldalú fényképezés, szórakoztatás, és a személyes hatékonyság előnyét kínálja a stílust és a teljesítményt egyformán nagyra tartó emberek számára. A Nokia N72 multimédiás készülék külön exponáló és zenegombokkal felszerelt, 2 megapixeles kamerával, beépített digitális zenelejátszóval és böngészővel, valamint a vizuális rádiót támogató FM rádióval rendelkezik.

A Nokia N72-t ízlésünknek megfelelő digitális zenékkel igazíthatjuk igényeinkhez, és a beépített digitális zenelejátszóval útközben is hallgathatjuk kedvenc számainkat. A zenegomb lenyomásával azonnal a dalokhoz érkezünk. A CD-kről rögzített zenékből válogatást állíthatunk össze, majd a számokat a Nokia PC Suite programcsomagban megtalálható Nokia Music Managerrel továbbíthatjuk a Nokia N72-re.

Alakítsuk digitális fényképezőgéppé Nokia N72-ünket: ehhez csak az aktív lencsesapkát kell kinyitnunk, és máris komponálhatjuk a fotókat a nagy felbontású, 2,1 colos képátlójú, színes kijelzőn. A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpontos) kamera beépített vakut tartalmaz, amellyel még rossz fényviszonyok között is egyszerűen fotózhatunk. A fotókat és a videofelvételeket egy kattintással elérhetjük, majd a galériában tárolt gyűjteményt a beépített fotó-, és videoszerkesztővel ízlésünkhöz igazíthatjuk. Kedvenceinket kinyomtathatjuk, vagy átküldhetjük egy kompatibilis személyi számítógépre, ahonnan akár internetes közösségekben is megmutathatjuk.

A Nokia N72 értékesítési csomagjában a készülékhez illő fülhallgató és csuklópánt található. A Nokia N72 2006 júniusára várható a világ kulcsfontosságú piacaink, köztük a Közel-Keleten, Afrikában, Oroszországban, Kelet-Európában, Kína nagy részén, Indiában, Indonéziában, Thaiföldön, Vietnámban, Malajziában és a Fülöp-szigeteken.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin