Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotógaléria az egyik legritkább kamerás telefonról

Kütyük

Fotógaléria az egyik legritkább kamerás telefonról

A különc megjelenésű és széles szolgáltatási körű mobiltelefonjairól ismert Pantech egyik legújabb GSM készüléke, a PG-8000 már hazánkban is megvásárolható.

A dél-koreai székhelyű vállalat újdonsága első ránézésre sokkal inkább hasonlít egy hagyományos digitális fényképezőgépre, mint egy mobilra: elől kapott helyet az optika, hátul pedig egy méretes folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot. Amint az a mellékelt képeken is jól látható, a fejlesztők az LCD-től jobbra helyezték el a billentyűzetet, és érdekesség, hogy a telefont alaphelyzetben nem függőlegesen, hanem vízszintesen kell tartani.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű Pantech PG-8000 digitális fényképezőgépe 2 megapixeles felbontással bír, viszont a korábbi híradásokkal ellentétben nem CCD, hanem ˝csak˝ CMOS technológiájú szenzorra épül. A kamera többek közt MPEG4 formátumú videóanyagokat is fel tud venni. A belső memória 30 MB-os kapacitású, amennyiben pedig betelne, egyszerűen csak egy RS-MMC (Reduced Size MultiMediaCard) memóriakártyát kell becsúsztatni az oldalsó bővítőhelybe.

A képi megjelenítésről egy 2 colos képátlójú TFT display gondoskodik, mely az abszolút csúcstechnológiát képviseli: 240×320 pixeles (QVGA) felbontásához nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat társul.

A 99,8×51,4×16,4 milliméteres méretekkel rendelkező, 95 gramm tömegű mobiltelefon további fontosabb specifikációi közé tartozik még a Bluetooth és IrDA kompatibilitás, az SMS, EMS, MMS és e-mail támogatás, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a fejlett zenelejátszó (MP3, AAC) képesség, valamint a TTS (Text To Speech) szövegfelolvasó technológia.

A T-Mobile Multimédia Napon kiállított különleges készülék ára 139 ezer forint (PPCom).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés