Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon is megéri az online DVD-kölcsönzés

Kütyük

Itthon is megéri az online DVD-kölcsönzés

A videotékába járkálásnak hamarosan vége; az online DVD-kölcsönzők forgalma Magyarországon is emelkedőben van.

A csupán másfél éve indult online DVD-kölcsönző történetének rendkívüli mérföldkövéhez érkezett, és immár több mint egymillió kikölcsönzött lemezzel büszkélkedhet. A szolgáltatás sikere a széles filmválasztékban, a kényelmes kölcsönzési módban, és a gyors, ingyenes kiszállításban rejlik. A DVDrent.hu-nál nincs sem késedelmi és letéti díj, sem szállítási költség. A fix havidíj ellenében az előfizetők minden hónapban annyi filmet nézhetnek meg, amennyit akarnak, további költségek nélkül. A forradalmi modell, amely a kényelmes kölcsönzésen kívül a filmek visszaszállításáról is gondoskodik, jelentősen átalakította a filmkölcsönzési szokásokat.

„Ügyfeleink számának folyamatos növekedése és a visszajelzések azt mutatják, hogy az általunk kínált szolgáltatás felel meg leginkább az otthoni filmnézés szerelmeseinek.” – mondta Porkoláb Péter, a DVDrent Kft. ügyvezetője – „A DVDrent.hu népszerűségével lépést kell tartanunk, ezért folyamatosan bővítjük a logisztikai rendszerünket és a filmkínálatot, ugyanakkor igyekszünk kiegészítő szolgáltatásainkkal is egyre többet nyújtani előfizetőinknek.”

A DVDrent.hu nemrég vezette be MovieWatch nevű szolgáltatását is, amely az ügyfelek számára SMS-ben küld valósidejű információt a filmek kölcsönözhetőségéről. A DVDrent.hu tavaszi akciójában már havi 2500 Ft-ért elő lehet fizetni a szolgáltatásra, amely minden hónapban korlátlan filmkölcsönzést tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés