Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotók a Playboy nyuszis ékszertelefonról

Kütyük

Exkluzív fotók a Playboy nyuszis ékszertelefonról

Van szerencsénk bemutatni olvasóinknak egy újabb, hazánkban készült ékszertelefont.

A mellékelt fotókon Piróth András ékszerész egyik legfrissebb alkotása látható, mely nem más, mint egy parányi kristályokkal ékesített, ritka NEC mobiltelefon. Piróth úr elmondta, hogy úgy készítette el ezt a teljesen egyedi mobilt, hogy először egy egyszerű papírra lerajzolta, hogy körülbelül hogyan fog kinézni a Playboy nyuszi, majd pedig kiválasztotta a megfelelő hatás eléréséhez szükséges színű és anyagú kristályokat. Az NEC L1-re ragasztott kristályok egytől egyig kiváló minőségű, Swarovski kristályok.

Emberünk egyébként lényegében bármilyen megrendelésnek képes eleget tenni, csupán fel kell keresni, és meg kell adni, hogy milyen mintát, milyen színű kövekkel szeretnénk viszontlátni a mobiltelefonunk borításán. Egy átlagos kagylómobil teljes díszítése körülbelül 100 ezer forintba kerül.

NEC L1
A készülék vastagsága mindössze 11,9 milliméter, és ehhez 90,8 milliméteres hossz, valamint 47,9 milliméteres szélesség tartozik. A széthajtható kialakítású, extravagáns megjelenésű készülék egész pontosan 94 grammot nyom a mérlegen.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű NEC L1 GPRS Class 10 kompatibilis, viszont az EDGE és a 3G támogatás sajnos hiányzik belőle. Különlegességnek számít, hogy az 1,9 colos képátlójú belső kijelző nem LCD, hanem a legfejlettebb OLED technológiákra építkezik, és nem mellékesen több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni és 176×220 pixeles felbontású. A külső display nem színes, hanem csak monokróm. A videófelvevős beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, a segítségével készített felvételek pedig a 32 MB méretű memóriában tárolhatók el.

Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilág, a Bluetooth kompatibilitás, valamint az MP3 és MPEG4 lejátszási képesség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés