Connect with us

Hirdetés

technokrata

Retro őrület: ilyen egy felcicomázott Nokia 6600 ékszermobil

Kütyük

Retro őrület: ilyen egy felcicomázott Nokia 6600 ékszermobil

Tévedés lenne azt hinni, hogy csak a legújabb és legdrágább mobiltelefonokat lehet ékszerekkel díszíteni.

A nemrégiben hazánkba látogatott berlini Bling My Thing cég elkészítette a nem éppen mai darabnak számító Nokia 6600 okostelefon speciális, valódi Swarovski kristályokkal ékesített változatát. A telefonnak gyakorlatilag az egész felületét kristályok díszítik, egyedül a billentyűk maradtak ki a szórásból.

A 2003-ban bejelentett Nokia 6600 modellt a videofelvételek rögzítéséhez beépített VGA kamerával, valamint kétszeres digitális zoommal rendelkező fényképezőgéppel szerelték fel, a nagyméretű kijelző pedig több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A Nokia 6600 hanggal kísért videofelvételek rögzítésére, küldésére és fogadására is alkalmas, emellett RealVideo és 3GPP formátumban egyaránt képes a video streaming tartalmak fogadására. A praktikus médiagaléria alkalmazás megkönnyíti a multimédiás tartalmak elérését és rendezését.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900) telefon a helyi Bluetooth és infravörös kapcsolaton túl egyaránt támogatja a HSCSD és a GPRS vezeték nélküli adatátviteli technológiát.

A felhasználók a Symbian 7.0 operációs rendszerrel kompatibilis, vagy a legfrissebb Java technológián, a MIDP 2.0-n alapuló alkalmazások hozzáadásával részt vehetnek mobilkörnyezetük formálásában. Az alkalmazások a telefon 6 MB-os belső memóriájában, vagy az eladási csomagban található 32 MB-os MMC kártyán tárolhatók.

A 113 köbcentiméter térfogatú telefon tömege 122 gramm, beszélgetési ideje eléri a négy órát, és akár 10 napig áll készenlétben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés