Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fibernet: Internet- és kábeltévé akció tavasszal

Kütyük

Fibernet: Internet- és kábeltévé akció tavasszal

Kedvező havidíjak, triple-play szolgáltatás.

A Fibernet Kommunikációs Zrt. 2006. február 13-tól kábeltelevízió csatlakozási és Internet akciót indít, melynek keretében kedvező áron vehetők igénybe Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának szolgáltatásai. A cég kábeltelevízió hálózatához március 31-ig akár 2999 forintért lehet csatlakozni, és az előfizetőknek Story Magazin előfizetéssel kedveskednek. Az Internet szolgáltatási területeken belépési díj nélkül fizethetnek elő a kábelmodemes Internet-szolgáltatásra.

A szélessávú internet hozzáférés akár 2999 forintos havi díjért elérhető. Internet-előfizetés esetén a Fibernet 2006. március 31 31-ig jelentős engedményt ad a havidíjból. Amennyiben a két szolgáltatást együtt rendelik meg, a kábeltelevízió csatlakozási díját sem kell megfizetni. A Fibernet Kommunikációs Zrt. jelenleg az ország több mint száz településén nyújt kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül a szolgáltatási terület egyre több részén szélessávú internet elérést is biztosít ügyfeleinek.

A Fibernet 2005 nyarán a kecskeméti hálózatán tesztelte a VoIP alapú telefonszolgáltatását, amelyet a hagyományos telefonszolgáltatásnál kedvezőbb, kapcsolási díj nélküli tarifákkal kíván elindítani a közeljövőben. Ezzel a Fibernet Zrt. is a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés