Connect with us

Hirdetés

technokrata

Grundig E660: vonzó kagylómobil újdonság

Kütyük

Grundig E660: vonzó kagylómobil újdonság

A Grundig Mobile a napokban Barcelonában zajló 3GSM Világ Kongresszust használta fel arra, hogy fellebbentse a fátylat legújabb termékeiről.


A vállalat E660 típusjelzéssel ellátott készüléke nem más, mint egy divatos megjelenésű, szétnyitható kialakítású mobiltelefon. A rejtett antennás újdonság csukott állapotban 87 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 20 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 75 gramm.

A belül elhelyezett, 1,8 colos képátlójú fő kijelző TFT technológiára épül, 128×160 pixeles felbontású és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az elsősorban hívófél kijelzésre használatos kiegészítő külső display 96×64 képpontot, illetve egész pontosan 4.096 színárnyalatot tudhat magáénak.

A fedlapon elhelyezett digitális fényképezőgép modul lelke egy 1,3 megapixeles felbontású képszenzor. A négyszeres digitális zoomos kamera LED-alapú segédfényt, valamint sorozatfelvételi és videórögzítési funkciót is kapott. A belső memória ugyan csak 8 MB-os, viszont adott a lehetőség, hogy microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővítsük.

Szórakoztatásunkról egy sztereó FM rádió, valamint egy fejlett multimédia (MP3, MPEG4) lejátszó gondoskodik. A bejövő hívásokat MP3 zenék és harminckét szólamú polifonikus csengőhangok is jelezhetik. Kár, hogy a WAP böngésző csak 1.2.1-es verziószámot visel magán.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal ellátott Grundig E660 a GPRS technológiát igen, az EDGE-et viszont sajnos még nem támogatja, de szerencsére az infravörös port és a Bluetooth kontroller előnyeiről nem kell lemondanunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés