Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3C Magyarország új internetes telefonszolgáltatást indított

Kütyük

A 3C Magyarország új internetes telefonszolgáltatást indított

A Consolidated Communications Corporation („3C plc”), és az Alphasonic Kft bejelentette, hogy mától Linksys telefon adapterekkel együtt kínálja a 3C Magyarország új internet-alapú telefonszolgáltatását. Az internetes telefonelőfizetési kártyák értéke 1000 Ft; egyes magyarországi körzetek már 3,50 Ft + ÁFA percdíjért hívhatók.

A szolgáltatás jelenleg béta stádiumban van, ami azt jelenti, hogy a weblapon nem minden szolgáltatás érhető el, de a telefon teljes funkcionalitással használható. Az Alphasonic Kft. vásárlói éppen ezért a kártyán található összeget díjmentesen beszélhetik le. A 3C-nél a közeljövőben készül el teljes egészében az az internetes felület, ahol az előfizetők egyszerűen feltölthetik egyenlegüket az egyik hazai bank rendszerén keresztül és egyéb más hasznos szolgáltatást is igénybe vehetnek.

Az új szolgáltatást kipróbálni kívánó internetes közönség számára a 3C Kft. előfizetéseket bocsát rendelkezésre, amelyről internetes fórumokon értesíti a közönséget. A szerencsés első száz regisztráló egyenként 500 Ft-os keretet kap, amelyet szabadon lebeszélhet. A szolgáltatás lényege az egyszerűség: a honlapon a SIP-alapú telefonkészülékek vagy adapterek egy gombnyomással konfigurálhatók a számítógépes hálózaton keresztül, de kézzel is egyszerűen beállíthatók.

Kiril Kirov Az Alphasonic Kft. ügyvezetője kifejtette:”Közös érdekünk, hogy VOIP termékeinkkel a 3C Magyarország telefonszolgáltatása elérhető legyen. 3C erős jelenléte a közép-európai térségben hozzájárul ahhoz, hogy a VOIP szolgáltatások még több előfizetőt csábítsanak át a vezetékes szolgáltatóktól Magyarországon és a régióban, így a Linksys termékek ismertsége is nőni fog.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés