Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb mobilozás a T-Mobile-nál

Kütyük

Olcsóbb mobilozás a T-Mobile-nál

A T-Mobile ügyfelei 2006. január 1-től kedvezőbb feltételekkel mobilozhatnak.

Az előfizetéssel rendelkező T-Mobile-osok számára a választható díjcsomagokban – a februárban lezárásra kerülő M csomagok kivételével – a havi-, perc-, SMS-, MMS-, internet- és WAP bruttó díjai szinte minden esetben csökkennek. A kedvező változás a most december 1-től bevezetett új, előnyös Aranytárskártya díjcsomagokat éppúgy érinti, mint az október óta jelentősen olcsóbb mobilinternet tarifákat.

Domino kártyások számára a bruttó díjak nagy részének változatlansága mellett a mobilozás a minden feltöltési címletre bevezetésre kerülő 4 százalékos bónusszal lesz kedvezőbb. Januártól ugyanis a Dominósok a kártya egyenlegének feltöltésekor a kifizetett összegnél többet mobilozhatnak majd. Ez azt jelenti, hogy például 2.500 forint feltöltésénél 2.600, 5.000 forintosnál pedig 5.200 forint, azaz mindig 4 százalékkal több kerül az egyenlegre és használható majd fel. A díjváltozásokat tartalmazó, januártól érvényes díjszabás már letölthető a társaság honlapjáról.

A mobilpiacon hosszú évek óta tapasztalható erős árverseny eredményeként a tarifák 2005-ben is csökkentek és az áfakulcs változása a T-Mobile előfizetőknek újabb lehetőséget ad arra, hogy még kedvezőbb díjakkal telefonáljanak.

A bónusz megállapításának alapja, hogy az érintett termékek és szolgáltatások esetén az áfakulcs 5 százalékpontos csökkentése a bruttó ár vagy díj 4 százalékos mérséklődését vonja maga után.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés