Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panon GSM: túl a tízezredik MobiTrend ügyfelen

Kütyük

Panon GSM: túl a tízezredik MobiTrend ügyfelen

Ünnepélyes keretek között köszöntötte tízezredik MobiTrend ügyfelét, a Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt.- t a Pannon GSM 2005. december 7-én a Mobil Szélessáv Akadémia rendezvényén Budapesten.

A kis- és- középvállalkozások minden telekommunikációs igényét kielégítő megoldás sikere azt mutatja: az üzleti életben mind többen választják a Pannon GSM-et teljes körű távközlési szolgáltatónak.

A 2003-as bevezetést követően tavaly áprilisban az ötezredik, idén december elején pedig már a tízezredik MobiTrend ügyfelét köszöntötte a Pannon GSM. A MobiTrend, illetve továbbfejlesztet változata a MobiTrend Plusz az 5-70 főt foglalkoztató vállalkozások igényeire optimalizált telefonhálózati szolgáltatás.

˝A gyorsabb és biztosabb elérhetőség mellett komoly megtakarításokat is eredményez a MobiTrend, hiszen a hívások felhasználónként és típusonként külön számlázhatók, így tökéletesen elkülöníthetőek a vállalati- és magán beszélgetések, amelyeket ráadásul kivételesen kedvező percdíjakkal – vállalaton belül ingyenesen – bonyolíthatnak le a munkatársak, választásunk ezért is esett a Pannon GSM üzleti megoldására˝ – mondta Gebei Bálint, a DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt. szolgáltatási igazgatója.

˝A szolgáltatás elsöprő sikere és az évente folyamatosan növekvő üzleti ügyfélkörünk azt bizonyítja, hogy jól mértük fel a vállalkozások telekommunikációs igényeit˝ – nyilatkozta Szabó Gábor, a Pannon GSM értékesítési igazgatója. A hagyományosan vezetékes rendszerekkel megoldott belső és külső kommunikációs csatornák rugalmatlansága és helyhez kötöttsége helyett a MobiTrend szolgáltatás teljes bővítési és mozgási szabadságot kínál felhasználóinak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés