Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kötelező felelősségbiztosítás 2006-Start

Kütyük

Kötelező felelősségbiztosítás 2006-Start

A Netrisk.hu 2005. november 1-én hajnalban elindította a 2006-os kötelező felelősség biztosítási díjkalkulátorát, mely az összes, biztosító ajánlatát megmutatja, és segítséget nyújt a 12 ajánlat bármelyikének megkötésében.

Az online szerződéskötések számának növelés érdekében a cég kampányt indított, mely a kedvező díj, kényelmes szolgáltatások mellett, a kizárólag online kötések esetén érvényes 5–30% kedvezményt, az elérhető legjobb díjakat, egy nyereményautót, garantált ajándékokat és a hét minden napján, 24 órán keresztül hívható telefonos ügyfélszolgálatot hangsúlyozza.

A Netrisk.hu mindezek mellett árgaranciákat is vállal. A garancia értelmében, akik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat (KGFB-2006) 2005. november 2. és 2005. december 31. között a Netrisk.hu által üzemeltett portálon kötik és egyedi szerződésük díja eltér a biztosító által kötvényesített, végleges díjtól, akkor a Netrisk.hu megfizeti a többletköltséget. Emellett amennyiben a Netrisk Kft. által üzemeltett portálon megkötött egyedi szerződés díjánál kedvezőbb ajánlatot tud bemutatni a Netrisk.hu ügyfele, a cég vállalja, hogy a 2005. december 31-ig bemutatott ajánlat és az általunk megkötött szerződés közötti díjkülönbözetet megfizeti.*



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés