Connect with us

Hirdetés

technokrata

Walkie-talkie szolgáltatás a T-Mobile-tól – Nokia alapokon

Kütyük

Walkie-talkie szolgáltatás a T-Mobile-tól – Nokia alapokon

A T-Mobile a közelmúltban elindította Magyarország első kereskedelmi Push to talk szolgáltatását, a Nokia megoldásának segítségével.

A szolgáltatás a T-Mobile Magyarország 2G és 3G hálózatain érhető el.


A Push to talk szolgáltatással az emberek mobiltelefonjukat adó-vevőként használhatják, és egy gombnyomás segítségével kommunikálhatnak egy kiválasztott csoporttal, vagy egy bizonyos személlyel. Mind az üzleti, mind a magánfelhasználók számára több előnyt nyújt ez az egyszerű és közvetlen kommunikációs lehetőség. A Push to talk különösen hatékony olyan esetekben, amikor a felhasználó ugyanazon egyénnel vagy csoporttal kommunikál, alkalmanként.

˝Örömmel tölt el, hogy a T-Mobile Magyarország a Nokiát választotta a Push to talk szolgáltatás partneréül˝ – nyilatkozta Robin Lindahl, a Nokia Networks alelnöke. ˝A T-Mobile számára nyújtott Nokia Push to talk megoldással mutatjuk elkötelezettségünket 3G-n és GSM-en futó új szolgáltatások bevezetése mellett. Emellett a Push to talk terén világszerte elért vezető helyünket is szeretnénk megerősíteni˝.

A Nokia végponttól végpontig terjedő Push to talk megoldása teljeskörű szolgáltatást jelent, valamint megfelel majd a jövőbeni OMA szabványoknak is. A Nokia megoldása kompatibilis a 3GPP-ben szabványosított IP multimédiás alrendszerekkel, és támogatja a különböző Push-to-media megoldásokat, köztük a videót. 39 GSM szolgáltatóval kötött kereskedelmi szerződéssel, valamint 30 szolgáltatói teszttel a Nokia vezető szerepet tölt be a Push to Talk over Cellular a GSM-en szolgáltatások piacán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés