Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Házipatika.com őszi ajánlata

Kütyük

A Házipatika.com őszi ajánlata

Szeptember 25-ig még tart Magyarország egyik legsokoldalúbb ingyenes fogyókúra programjának, az Öt hét – öt kilónak a regisztrációja! A HáziPatika.com dietetikusai által összeállított program az eddigi öt menüsor mellett most a népszerű GI diétával is bővült.

Magyarország a világ élmezőnyébe tartozik a szív- és érrendszeri megbetegedések okozta halálozások terén, melyek kockázatát a magas koleszterinszint jelentősen növeli. A szeptemberben induló, és az Interneten egyedülálló ingyenes koleszterinszint-csökkentő program célja, hogy ezeket a rizikótényezőket csökkentse.

A menüsorok összeállításánál a szakemberek minden igényt figyelembe vettek, így a 6 menüsor között mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. Az otthon főzőcskézőknek „kényelmes”, a kevés idővel rendelkezőknek „express” menüsor készült. A vegetáriánusok, a szénhidrátszegény diétára szorulók, vagy éppen a tejcukor-érzékenyek is megtalálják a nekik való ételsorokat, míg a divatkedvelőket a népszerű, de hatásos GI diéta várja.

Mozgás nélkül nincs siker, ezért a programot Norbi által összeállított, és képekkel illusztrált mozgásprogram teszi még hatékonyabbá. A tapasztalatok szerint társsal könnyebb az elhatározás, ezért a párosan fogyókúrázókat értékes nyereményekkel kecsegtető külön játék is várja. A fogyókúra-program ingyenes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés