Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási főnyeremény az ötöslottón!

Kütyük

Óriási főnyeremény az ötöslottón!

Augusztus 20-án a Szerencsejáték Rt. lottózói zárva tartanak, a Mobil lottóval azonban szombaton 16 óráig vásárolhatunk ˝szelvényt˝ és így esélyesek lehetünk a 747 millió forintos főnyereményre.

SMS-ben játszhatunk ötös-, hatos-, skandináv lottót, kenót, totót és góltotót is. Nincs elfelejtett szelvény, hiszen a Szerencsejáték Rt. a nyereményről SMS-ben értesít!

Első lépés: a fogadás
A fogadás típusának rövidítését, valamint a megjátszani kívánt lottószámokat (gépi játékot is választhat az ügyfél: ekkor csak kitöltendő szelvények darabszámát kell megadnia és – a hagyományos papír alapú fogadáshoz hasonlóan – a Szerencsejáték Rt. generál tippszámokat) el kell küldeni SMS-ben a 06-30-3444477 normál díjas számra.

Az SMS összeállításának menete:
Az SMS-ben elsőként mindig a játék hívókódjának kell szerepelnie (például ötös lottó esetén L5, hatos lottó esetén L6, Góltotó esetén GT stb.).

A kódot követő információkat elválasztójellel el kell különíteni (bármilyen karakter használható a + jel és betűk vagy számok kivételével – tehát pl: # , . / stb.), javasolt a vessző használata.

Tippek:
-VAGY a megjátszani kívánt szelvények darabszáma (gépi játék esetén)
-VAGY a tippek egymás után, elválasztójellel elválasztva, illetve több szelvény esetén a szelvényt jelölő tippcsoportok között két elválasztójel

-Joker (a normál játékhoz hasonlóan opcionális):
-Gépi Joker esetén ˝J˝ betű, ebben az esetben a gép véletlenszerűen maga állítja össze a számokat
-Saját számok esetén ˝J˝ betű és utána közvetlenül a hat darab szám

Fentiek alapján példák:
-egyhetes, normál, egymezős, gépi ötöslottó, joker nélkül: L5
-egyhetes, normál, négymezős, gépi hatoslottó, az 123456 jokerszámmal: L6,4,J123456
-öthetes, normál, kétmezős, kézi ötöslottó az 1, 3, 13, 21, 77 és a 2, 4, 14, 22, 78 tippekkel és gépi jokerrel: L55,1,3,13,21,77,,2,4,14,22,78,J
A legutóbbi sikeresen regisztrált fogadás megismételhető, ha a játék telefonszámára SMS-ben elküldi a hívókódot és az elválasztó karaktert követően az U betűt (például L5#U).

Második lépés: a vásárlás megerősítése
A megfelelő kód elküldését követően a T-Mobile SMS-ben összefoglalja a vásárlás adatait (feltüntetve a játék típusát, ellenértékét) és kéri az ügyféltől a vásárlás (azaz az ellenérték levonásának) jóváhagyását.

Ezt az üzenetet a 06-30-4040400-as számra elküldve jóváhagyható a vásárlás (ami 4.000 forint fogadási értékig bármilyen tartalmú (akár üres) SMS-sel megtehető, 4.000 forint felett vagy az ügyfél egyéni beállításától függően vásárlási kódot kér a rendszer).

Az ügyfeleink a Mobil vásárlás feltételei szerint két módon fizethetik ki a díjat: előfizetéses vagy Domino kártyás ügyfélként előre feltöltött m-com egyenlegükből, illetve előfizetéses ügyfélként utólag a havi számlával.

A vásárlás megerősítését és sikeres fizetést követően beállítástól függően két SMS érkezik. Egy a vásárlás tényéről, egy második pedig a Szerencsejáték Rt.-től, amelyben az azonosító, azaz szelvényszám is szerepel a játék típusa és a megjátszott számok mellett. Utóbbi SMS-t a játék végéig meg kell őrizni, mert találat esetén ezzel igazolható a nyereményre való jogosultság!

Nyeremény esetén SMS-ben értesítést küld a szolgáltató.

A fogadás (˝lottószelvény”) ára minden esetben megegyezik az egyéb (például a hagyományos papíralapú) fogadások árával. Ezenfelül két nem emeltdíjas SMS díjával kell mindössze számolni (az előfizetéses vagy Domino díjszabásban foglaltaknak megfelelően).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés