Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wi-Fi képes, 1,3 megapixeles vadonatúj okostelefonok

Kütyük

Wi-Fi képes, 1,3 megapixeles vadonatúj okostelefonok

A Qtek az i-mate-tel ellentétben nem várta meg a szeptemberi GITEX szakkiállítást azzal, hogy bemutassa HTC alapokon nyugvó legújabb okostelefonjait.


A Qtek 8300 és a Qtek 8310 közötti legfontosabb különbség a külalakban rejlik: míg az előbbi modell ezüst színű, addig az utóbbi elegáns fekete színben pompázik, ezenkívül pedig a kezelőszervek is különbözőek a két modellen.

A Qtek újdonságaiba egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) működésű GSM modul került, így Európában és az Egyesült Államokban egyaránt használhatók. A GPRS támogatás teljesen magától értetődik, ezenkívül örvendetes, hogy ezúttal már a jóval gyorsabb EDGE is támogatott, ellenben kár, hogy 3G hálózatokban még nem használhatók ezek a telefonok.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzőre nem sok panaszunk lehet, ugyanis a 65 ezer színárnyalatú panel nem kevesebb mint 240×320 pixelt (QVGA felbontás) tudhat magáénak. A Qtek újdonságok lelke nem más, mint egy 200 MHz-es órajelen ketyegő Texas Instruments OMAP 850 mikroprocesszor, mely 32 MB SDRAM, valamint 64 MB Flash ROM társaságában végzi a dolgát.

A miniSD (Secure Digital) memóriakártyára dolgozó beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, ezenkívül pedig az MP3 lejátszó sem hiányzik a repertoárból. A vezeték nélküli technológiák közül immár nem csak a Bluetooth, hanem a Wi-Fi (802.11b) is támogatott.

Az 1.050 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 250 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés