Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson W600: itt a második Walkman mobiltelefon

Kütyük

Sony Ericsson W600: itt a második Walkman mobiltelefon

A Sony Ericsson bejelentette második Walkman típusjelzésű mobiltelefonját.


A hivatalos bejelentés kapcsán a japán-svéd vállalat munkatársai a W600-as modellről, mint egy egyedülállóan kompakt, ˝mindent az egyben˝ készülékről beszéltek: az újdonsággal nem csak telefonálni, hanem játszani, zenét hallgatni, illetve fényképezni is lehet, még pedig nem is akármilyen minőségben.

A Sony Ericsson W600 érdekessége, hogy előlapja nem felhajtható, vagy elcsúsztatható, hanem az S700-as, illetve az ugyancsak a napokban debütált S600-as mintájára elforgatható. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a játékra, ennek megfelelően a kijelzőt nem csak függőleges, hanem vízszintes irányban is lehet használni, ezenkívül pedig az LCD mindkét oldalára kerültek gombok.

A háromsávos (GSM 850/1800/1900 MHz) működésű Sony Ericsson W600 a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a GPRS, hanem a jelentősen gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja, böngésző alkalmazása pedig nem csak egyszerű WAP, hanem teljesen hagyományos HTML oldalakat is meg tud jeleníteni. Az 1,8 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontással bír és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A telefonba ezenkívül egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul, valamint nem kevesebb mint 256 MB belső memória is került. Szólnunk kell továbbá a sztereó FM rádióról, a negyvenszólamú polifonikus hangzásról, az USB, Bluetooth és IrDA interfészekről, valamint a Java MIDP 2.0 kompatibilitásról.

A Sony Ericsson W600 várhatóan valamikor az idei esztendő utolsó negyedévében jelenik majd meg az amerikai piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés