Connect with us

Hirdetés

technokrata

Döbbenetes képességű új Samsung kamerás mobil

Kütyük

Döbbenetes képességű új Samsung kamerás mobil

Miközben a konkurens gyártók legtöbbje még csak 2 megapixelnél tart, addig a Samsung lényegében egymás után jelenti be az ennél több mint kétszer nagyobb felbontású kamerás mobiltelefonjait.


A dél-koreai székhelyű vállalat legfrissebb újdonsága SPH-V7800 névre hallgat, integrált digitális fényképezőgépe segítségével pedig akár 5 megapixeles felbontású felvételeket is készíthetünk. Ez egyébként a világ első olyan kamerás készüléke, mely 5 megapixeles CCD képszenzort és háromszoros optikai zoomot tudhat magáénak.

A sokkal inkább fényképezőgépből fejlesztett mobil, semmint mobilból fejlesztett fényképezőgép benyomását keltő újdonság nem kevesebb mint tizenhárom fényképezési üzemmódot, nagy teljesítményű vakut, fehéregyensúly állítási lehetőséget, ISO50-800-as fényérzékenységet, autofókuszt, manuális fókuszt és négyszeres digitális zoomot képes felvonultatni.

A Samsung SPH-V7800-ba ezenkívül nem csak egy, hanem rögtön két hangszóró került, sőt még egy digitális jelerősítő is a készülék részét képezi. Pestiesen szólva a kijelző sem semmi: a TFT technológiájú display egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig több mint 16 millió színárnyalatú.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés