Connect with us

technokrata

Mobilőrület: a férfi, aki napi 10.000 SMS-t ír!

Kütyük

Mobilőrület: a férfi, aki napi 10.000 SMS-t ír!

Egy indiai férfi meglehetősen furcsa módját választotta annak, hogy bekerüljön a Guinness Rekordok Könyvébe.


Deepak Sharma az elmúlt hónapban nem kevesebb mint 182.689 darab rövid szöveges üzenetet küldött mobiltelefonja segítségével, és azt tervezi, hogy ezt a számot rövid időn belül 300.000-re fogja növelni.

˝Először még csak havi 50.000 SMS-t írtam, később aztán 113.000-re növeltem az üzenetek mennyiségét, az elmúlt hónapban pedig már több mint 182.000 SMS-t küldtem el. Ez azt jelenti, hogy naponta 6.000 üzenetet írtam a mobilomon, de ez még csak a kezdet: azt tervezem, hogy naponta 10.000 SMS-t fogok készíteni és így bekerülhetek majd a Guiness Rekordok Könyvébe˝ – nyilatkozta a fiatalember.

Sharma elmondta, hogy az SMS-eket rokonainak és barátainak címezi, akik egytől egyig mellette állnak és mindenben támogatják őt. ˝Eleinte nagyon haragudtam rá, de most már támogatom, és ahogy tudok, segítek neki, hogy sikerüljön a rekordteljesítmény˝ – mondta Pushkar Pandey, az egyik jó barát.

Sharma áprilisi mobiltelefon számlája egyébként 1.411 oldalból állt, de a rekordernek mégsem ment rá a gatyája a sok SMS-re, ugyanis kihasználta az Airtel mobil szolgáltató korlátlan SMS küldési szolgáltatását.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin