Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-szexi exkluzív női luxusmobil a Nokiától

Kütyük

Ultra-szexi exkluzív női luxusmobil a Nokiától

A Nokiához tartozó elitmárka, a Vertu bejelentette legújabb mobil készülékét.


A Vertu Ascent Pink névre keresztelt különleges újdonság a gyártó szerint ultra-feminin, ultra-szexi és nem utolsó sorban ultra-divatos. Az élénk rózsaszín borítást kapott újdonság értelemszerűen kifejezetten a gyengébbik nem képviselőinek készült. ˝Legújabb készülékünket elsősorban azon hölgy vásárlóknak ajánljuk, akik csak a legkiválóbb minőséggel elégednek meg, és egy rendkívül attraktív luxus telefont szeretnének maguknak˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Giles Rees, a vállalat eladási részlegének alelnöke.

A 2005-ös tavaszi/nyári divatszezonra készült Vertu mobiltelefon háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, a vezeték nélküli technológiák közül pedig többek közt a GPRS-t és a Bluetooth-t támogatja. A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás szinte már teljesen magától értetődik, az extrák listáján pedig különleges Vertu csengőhangokat, illetve rózsaszín hordtáskákat találunk.

A Vertu Ascent Pink esetében alkalmazott speciális Liquidmetal borítás egyrészt rendkívül kellemes tapintást biztosít, másrészt pedig ellenáll a kisebb-nagyobb ütéseknek és karcolásoknak. A kézzel gyártott női luxusmobil ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés