Connect with us

Hirdetés

technokrata

Star Wars ihletésű új Sony Ericsson mobiltelefonok

Kütyük

Star Wars ihletésű új Sony Ericsson mobiltelefonok

A Star Wars őrület természetesen a mobiltelefonokat sem kerüli el: a Sony Ericsson két készüléke is Csillagok háborúja jelmezbe öltözik.

A Sony Ericsson S710 és Z500 típusjelzésű telefonok mind a belbecs, mind pedig a külcsín tekintetében a Star Wars-t idézik. Konkrét példákat tekintve, csengőhangként elsuhanó TIE fighterek, vagy C-3PO hangja funkcionál, a háttérképeken Star Wars szereplők láthatóak, ezenkívül pedig a film ihlette játékok és rövid videófilmek is helyet kapnak az említett mobilokon. A Cingular Wireless kínálatában 399,99 dollárba kerül az S710 Star Wars Edition, a Z500 Star Wars Edition pedig 49,99 dollár ellénben vihető haza.

Az S710a 1,3 megapixeles digitális CCD-kamerát is tartalmaz, amellyel kitűnő minőségű fényképek készíthetők. A képek és a játékok karcmentes, 5,84 centiméter átmérőjű, 262 ezer színű TFT-kijelzőn jelennek meg. A fényképezést vaku és nyolcszoros digitális zoom segíti, így sötétben és távolról is készíthetők felvételek. A QuickShare technológiának köszönhetően az S710a rendkívül könnyen használható: az aktív lencse kinyitásakor a kamera automatikusan bekapcsol, a képek és videók egyetlen kattintással készíthetők, és a felvételek néhány további kattintással továbbíthatók a barátoknak, munkatársaknak vagy családtagoknak.

Az S710a az EDGE technológia legújabb hálózati fejlesztéseit tartalmazó ún. ˝Class 10˝ kategóriájú EDGE-eszköz. Az új megoldásokkal könnyebb és gyorsabb az e-mailezés, az online játék és az adatelérés; a letöltési sebesség határa 240 Kbit/s, a feltöltésé 120 Kbit/s. Az EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution) olyan harmadik generációs mobiltechnológia, amely a szélessávú átvitelt megközelítő sebességet biztosít a mobileszközöknél. A felhasználók számos különböző módon küldhetnek képeket, videókat és egyéb adatokat számítógépükre és egyéb eszközökre, például MemoryStick Duo memóriakártyán keresztül, illetve Bluetooth vagy infravörös átvitellel.


A Z500 beépített, VGA felbontású kamerája állóképek és rövid videoklipek rögzítésére is alkalmas. A QuickShare technológia révén a felhasználóknak csak néhány kattintásba kerül, hogy képeket, hangokat és videoklipeket vegyenek fel és küldjenek tovább telefonjukkal – az EDGE-adatkapcsolati technológia pedig mindezt tovább gyorsítja és egyszerűsíti. A Z500 külső, 4.096 színű kijelzője a fényképezőgép keresőjeként szolgál, megjeleníti a hívó fél képét, de a szöveges üzenetek is megtekinthetők rajta a telefon kinyitása nélkül. A 65.536 színű belső kijelző ideális képek és videofájlok jó minőségben való megjelenítésére. A Z500 videoüzenetek továbbításával teszi teljessé a kommunikációs lehetőségeket. A Wireless Village szabványra épülő azonnali üzenetküldési kliens csevegési és online jelenlét-érzékelési szolgáltatásokat biztosít. A telefon emellett használható címjegyzékként és határidőnaplóként, az adatok frissítése érdekében pedig egyszerűen szinkronizálható a személyi számítógéppel.

Az expresszív, vonzó, kagylóhéj formájú Sony Ericsson Z500-at kívül Style-Up cserélhető elő- és hátlapokkal, belül pedig színes háttérképekkel, képernyővédőkkel alakíthatják a felhasználók saját ízlésüknek megfelelően. A 16 sávos MusicDJ alkalmazással a felhasználók könnyen és egyszerűen készíthetnek egyedi, többszólamú csengőhangokat többféle zenei stílusban is (például reggae, hip-hop vagy dance). A legfrissebb 3D Java játékokkal nagyszerű élmény a Z500-as készüléken játszani. A 65.536 színű képernyő, a polifon hang, a rezgéses visszajelzések és a gondosan megtervezett billentyűzet révén a Z500 ideális játékgép – egy Sony Ericsson Gameboarddal felszerelve pedig a játék még kényelmesebb.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés