Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mozgásérzékelős multimédiás mobil újdonság a Gigabyte-tól

Kütyük

Mozgásérzékelős multimédiás mobil újdonság a Gigabyte-tól

A nálunk eddig elsősorban különböző számítógépes alaplapjairól, illetve grafikuskártyáiról ismert Gigabyte hamarosan vadonatúj mobiltelefonokkal fog megjelenni a piacon.


Előzetes információink szerint a Gigabyte gX5 típusjelzésű készülék elsősorban a szórakoztató funkciók köré fog épülni. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes telefon szétcsúsztatható kialakítással és szinte már a végletekig lekerekített formavilággal rendelkezik.

A 2 colos képátlójú, TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat megjelenítésére képes, felbontása azonban egyelőre sajnos ismeretlen. Nem úgy a beépített digitális fényképezőgépé, mely konkrétan 1,3 megapixel. A kamerával a mai elvárásoknak megfelelően nem csak fényképek, hanem akár videóanyagok is felvehetők és természetesen a vaku sem hiányzik az optika mellől. Az elkészült anyagok a belső memórián kívül a bővítőslotba helyezhető miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

A GPRS Class 10 képes Gigabyte gX5-be többek közt egy mozgásérzékelőt is behelyeztek a tervezők, ennek pontos funkcionalitása azonban mindezidáig ismeretlen. A telefon hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve, MP3 lejátszásra képes és teljes körű SMS, EMS, illetve MMS támogatással bír.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés