Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV-vevős, Wi-Fi képes, 2 megapixeles Gigabyte szupermobil

Kütyük

TV-vevős, Wi-Fi képes, 2 megapixeles Gigabyte szupermobil

A Gigabyte a gSmart típusjelzésű készülék ˝személyében˝ hamarosan egy kéziszámítógép-mobiltelefon öszvérrel fog megjelenni a piacon.


A gX5 típusjelzésű modellhez hasonlóan szétcsúsztatható kialakítású újdonsággal a tajvani székhelyű vállalat elsősorban a professzionális felhasználókat és üzletembereket szeretné megcélozni. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű telefonon Microsoft féle Windows operációs rendszer teljesít majd szolgálatot, az azonban egyelőre még kérdéses, hogy ez esetben a szoftver 2003 Second Edition, vagy pedig a még készülőfélben lévő 2005-ös (Magneto) verziójáról van szó.

A nagyméretű, 2,4 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 262 ezer színárnyalatot tár a szemünk elé. A display felbontása egyelőre nem ismeretes, de több mint valószínű, hogy az érintésérzékeny LCD 240×320 pixeles felbontással bír. Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 2,1 megapixeles felbontású felvételek készíthetők, melyek aztán többek közt miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

Fontos, hogy a GPRS Class 10 képes Gigabyte gSmart nem csak a Bluetooth, hanem az annál jelentősen gyorsabb Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli technológiát is támogatja, ezenkívül pedig szólnunk kell még a háromdimenziós térhatású sztereó hangzásról, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazásról, a hatvannégy szólamú polifoniáról, a sztereó FM rádióról, illetve a TV adások vételi lehetőségéről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés