Connect with us

Hirdetés

technokrata

256 MB memória került a Pantech új CCD kamerás mobiljába

Kütyük

256 MB memória került a Pantech új CCD kamerás mobiljába

Óriási memória és fejlett online videó szolgáltatások kerültek a Pantech egyik legújabb mobiltelefonjába.


A Pantech GF260 névre keresztelt készülékben nem kevesebb mint 256 MB belső memória kapott helyet, ami tulajdonképpen érthető is, ugyanis a telefonnal akár VoD (Video on Demand) szolgáltatások is igénybe vehetők, az ily módon letöltött videók pedig az átlagosnál komolyabb tárkapacitást igényelnek.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, kagylóformájú dél-koreai újdonság csukott helyzetben 80 milliméter hosszú, 41 milliméter széles és 21,5 milliméter vastag. A 90 gramm tömegű, összességében harmonikus megjelenésű telefon egyetlen szépséghibája a bumszli külső antenna.

Mind a külső, mind pedig a belső TFT kijelző 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a CCD képszenzorra épülő integrált digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1 megapixeles felbontásban lehet fotózni. Sötétben jól jön a vaku, adott esetben pedig akár videóanyagokat is rögzíthetünk a kamerával.

A Pantech GF260 további fontosabb jellemzői közé tartozik a 240 perces beszélgetési idő, a 230 órás készenléti idő, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilág, illetve az MP3 lejátszási képesség. A telefon ára egyelőre sajnos még ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés