Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-könnyű mini kagylómobil újdonság

Kütyük

Ultra-könnyű mini kagylómobil újdonság

A Pantech PG3210 típusjelzésű új mobiltelefonjának legfontosabb jellemzője a pillekönnyűség, illetve a parányi méret.


A feltörekvő, dél-koreai székhelyű vállalat újdonsága mindössze 70 grammot nyom a mérlegen, tehát például több mint 25 grammal könnyebb a Motorola féle ultra-vékony V3 RAZR-nél. Ehhez a csekély tömeghez ráadásul igen csak kis méretek tartoznak: a széthajtható kialakítású készülék alaphelyzetben mindössze 70 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 18 milliméter hosszú. A Pantech munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a PG3210-est elsősorban a designra érzékeny vásárlóknak szánják, mindenesetre ennek fényében érthetetlen, hogy a telefonra miért került méretes külső antenna.

Belül egy 1,5 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, csakúgy, mint a kiegésztő külső LCD. A kijelzők, illetve a vakus beépített digitális fényképezőgép felbontása sajnos egyelőre ismeretlen.

A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás szinte már magától értetődik, csakúgy, mint a 2.0-s verziószámot viselő WAP böngésző, illetve a Java támogatás. A Pantech PG3210 érdekessége a hatvannégy szólamú polifonia, illetve a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás. A készülék várható árát egyelőre homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés