Connect with us

technokrata

Wayfinder GPS navigáció Nokia 9300, 9500 és 7710-es mobilokon

Kütyük

Wayfinder GPS navigáció Nokia 9300, 9500 és 7710-es mobilokon

A Nokia kínálja a legtöbb olyan mobilkészüléket, melyen a Wayfinder mobil navigációs szolgáltatása elérhető.

A Nokia összes Series 60 készülékén, a Nokia 3230, 6600, 6260, 6670, a 6630, a 6680, a 7710 és a Nokia 9300, valamint a Nokia 9500 kommunikátor készülékein futtatható a Wayfinder mobil navigációs szolgáltatása.


Dér Attila, a Nokia marketing igazgatója így nyilatkozott: ˝Büszkék vagyunk arra, hogy a Nokia adja a legtöbb olyan készüléket, melyen futtatható az útvonaltervező alkalmazás. Bízunk abban, hogy minél több felhasználó próbálja ki és élvezi előnyeit majd a mindennapi útvonaltervezése során˝.

A Wayfinder Mobil Navigator fejlett útvonaltervezési funkciókat kínál, a felhasználó részletes térképén mindig láthatja aktuális helyzetét, és mobiltelefonja hangutasításaival juthat el úticéljáig. Több százezer magyar cím, cégnév vagy ˝Érdekes Pont˝ (étterem, mozi, szálloda) érhető el a Wayfinder adatbázisában. Elég megadni a keresett címet, vállalatot vagy irányítószámot, esetleg egy kategóriát, kedvencet a címlistából kiválasztani, és már csak a kijelzőn látható piros vonalat kell követni. A kényelmes navigációs program lehetővé teszi, hogy amikor a felhasználó elindul, kiválaszthatja, hogy a leggyorsabb vagy akár a legrövidebb úton szeretne menni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu