Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sagem myX-8 csúcsmobil a helyesen válaszolóknak

Kütyük

Sagem myX-8 csúcsmobil a helyesen válaszolóknak

Lezajlott a Magyar Telefonkönyv Kiadó Társaság által szervezett Arany Oldalak nyereményjáték díjátadása, melyen a nyertesek a Sagem csúcskategóriás mobiltelefonját vehették át.

Az 5 héten át tartó játék során több televízió csatornán Vágó István tett fel kérdéseket a megújult Arany Oldalakkal kapcsolatban, és ugyanezek a kérdések megjelentek az Interneten is.A helyes választ eltalálók között hetente 5 darab myX-8-as típusú Sagem telefonkészüléket sorsoltak ki.


A Sagem irodaházában szervezett díjátadón Dr. Keresztesi Péter az MTT marketing és PR igazgatója és Huber Szabolcs a Sagem Magyarország Kft. GSM üzletágvezetője köszöntötték a résztvevőket, majd adták át a készülékeket a szerencsés nyerteseknek.

Dr. Keresztesi Péter: ˝Játékunk célja az volt, hogy egy ismert és népszerű televíziós személyiség részvételével játékos formában hívjuk fel a figyelmet arra, hogy cégünk piacvezető szakmai telefonkönyve, az Arany Oldalak számos olyan tartalmi és formai átalakításon ment keresztül, amely révén a felhasználók milliói egy még hasznosabb, még jobban kezelhető, még tartalmasabb segédeszközt vehetnek kézbe. Nagyon örültünk, hogy Vágó István vállalta a játékvezetést és reméljük, hogy a játék kapcsán minél többen kapnak majd kedvet ahhoz, hogy belelapozzanak az Arany Oldalakba és használják a megújult kiadványt. A játéknak nincs vége, további két forduló következik május-június, illetve szeptember-október hónapokban. A Sagem idehaza talán még kevésbé ismert márka, de megbízható, magas színvonalú termékeivel külföldön már bizonyított és ideális partnernek bizonyult a játék támogatásához˝.

Huber Szabolcs: ˝Örülünk, hogy az MTT bennünk talált társra az Arany Oldalak játék első fordulójában. A csúcskategóriás Sagem myX-8 megapixeles kamerájával és multimédiás tulajdonságaival tökéletes választás volt az Arany Oldalak naprakész, informatív koncepciójához˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés