Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson: egyre több eladott mobil készülék – érkezőben az újdonságok

Kütyük

Sony Ericsson: egyre több eladott mobil készülék – érkezőben az újdonságok

A Sony Ericsson az idei esztendő első negyedévében több mobiltelefont tudott eladni, mint egy évvel korábban.


A japán-svéd gyártó munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a vállalat 2005 első három hónapjában mintegy 9,4 millió mobil készüléket hozott fogalomba, ami jelentősen nagyobb mennyiség, mint a 2004 első negyedévében eladott 8,8 millió darab telefon, igaz szekvenciálisan jelentős visszaesést jelent. 2004 utolsó negyedévében a Sony Ericsson 12,6 millió mobilt adott el, ami persze nem meglepő, hiszen a karácsonyi időszakban általában alaposan fel szokott pezsdülni a piaci élet.

2005 eleje igen csak mozgalmas volt a Sony Ericsson számára, hiszen ebben az időszakban debütált többek közt a vállalat két legújabb harmadik generációs mobiltelefonja, a 2 megapixeles felbontású, autofókuszos K750i, valamint egy Walkman branddel felvértezett vadonatúj zenelejátszós mobiltelefon. A cég ebben a negyedévben kezdte meg a T290 és K300 típusjelzésű alsó kategóriás modellek szállítását, az S710 Egyesült Államokbeli forgalmazását, valamint az A1404S és a Premini-II Japánban történő árusítását.

A Sony Ericsson az elmúlt negyedévben mintegy 1.289 millió eurós forgalmat bonyolított le, szemben a 2004 első negyedévében regisztrált 1.338 millió eurós forgalommal. A vállalat ugyanezen időszakban 32 millió eurós nyereséget jegyezhetett fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés