Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ujjlenyomat érzékelős új LG mobiltelefonnal teljes biztonságban érezhetjük magunkat

Kütyük

Az ujjlenyomat érzékelős új LG mobiltelefonnal teljes biztonságban érezhetjük magunkat

Az LG Electronics legújabb mobiltelefonjának érdekessége nem más, mint a beépített ujjlenyomat felismerő szenzor.


Az LG LP3550 tulajdonosának immár nem kell félnie attól, hogy illetéktelenek használni tudják a mobiltelefonját, ezenkívül pedig abban is biztos lehet, hogy a mobil banki szolgáltatások csak a saját ujjlenyomatának segítségével vehetők igénybe.

A szétnyitható kialakítású, vadonatúj LG mobiltelefon két ragyogó kijelzőt kapott: a TFT technológiájú belső LCD 2,2 colos képátlóval rendelkezik és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a kívül elhelyezett 1,3 colos kiegészítő display pedig 65 ezer színű, igaz nem TFT, hanem csak cSTN technológiájú. Mondanom sem kell, hogy a telefonból az integrált digitális fényképezőgép modul sem hiányzik, mely ez esetben maximum 3,4 megapixeles felbontásban képes dolgozni és kisebb videóanyagokat is fel tud venni.

Az USB interfészes, CDMA 2000 1x, valamint EDGE képes LG LP3550-ben ezenkívül egy kéthangszórós térhatású hangrendszer (hatvannégy szólamú polifonia), egy fejlett MP3 zenelejátszó alkalmazás, valamint egy miniSD (Secure Digital) memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőslot is helyet kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés