Connect with us

Hirdetés

technokrata

Játékcentrikus, 3D grafikus új mobiltelefon a Samsungtól

Kütyük

Játékcentrikus, 3D grafikus új mobiltelefon a Samsungtól

Miután a Samsung a 3GSM Világkongresszust és a CeBIT-et is elárasztotta új mobiltelefonjaival, most a New Orleans-i CTIA Wireless szakkiállításon sokkolja legfrissebb fejlesztéseivel a konkurenciát.


A dél-koreai székhelyű vállalat egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó újdonsága nem más, mint az SPH-G1000 névre keresztelt mobil játékgép.

A szétcsúsztatható kialakítású Samsung SPH-G1000 legalább annyira játékmasina, mint amennyire mobiltelefon. A kiváló grafikai élményről egy nagy teljesítményű háromdimenziós hardveres gyorsító gondoskodik, mely a nagy méretű és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatú folyadékkristályos kijelzőre löki ki a megjelenítendő adatokat.

Az EV-DO kompatibilis telefonból természetesen a digitális fényképezőgép modul sem hiányzik, melynek segítségével ez esetben maximum 1,3 megapixeles felbontású felvételek készíthetők, ezenkívül pedig még a nagy teljesítményű vakuról is említést kell tennünk. A további fontosabb specifikációk közé sorolható a kéthangszórós sztereó hangrendszer, illetve a TV kimenet. Utóbbi révén akár televíziós készülékeken is játszhatók a különböző mobil játékok.

A Samsung SPH-G1000-nek egy egyre zsúfoltabb piaci szegmensben kell felvennie a harcot a konkurenciával. A piacvezető Nokia a hamarosan felújítandó N-Gage modellekkel képviselteti magát a szektorban, de nem mehetünk el szó nélkül a hamarosan mobiltelefon funkciókkal gazdagodó Sony féle PSP, a Gizmodo mobil játékgép, illetve az LG egy nemrégiben bejelentett nagy teljesítményű 3D grafikus játékmobilja mellett sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés