Connect with us

Hirdetés

technokrata

Invitel ADSL: a sávszélesség nő, az ár csökken

Kütyük

Invitel ADSL: a sávszélesség nő, az ár csökken

Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, az Invitel március 7-vel új, forgalomarányos díjazású ADSL Internet-csomagokat vezetett be a piacra.

A hagyományos dial-up kapcsolatnál akár hússzor gyorsabb, új, forgalomarányos díjazású csomagok időben korlátlan hozzáférést, továbbá a telefon és Internet egyidejű használatát is lehetővé teszik, és átviteli sebességben és kiegészítő szolgáltatásokban egyenértékűek a hagyományos korlátlan csomagokkal. Az Invitel és a Matáv ADSL szolgáltatási területein kínált csomagok 512 kb/sec-es letöltési sebesség mellett 96 kb/sec-es feltöltési sebességet, a gyorsabb, 1024 kb/sec-es letöltési sebességű csomag esetén 160 kb/sec-es sebességű feltöltést tesznek lehetővé.

A forgalomarányos csomagok 100 MB-os ingyenes adatforgalmat biztosítanak, ami költséghatékony megoldás azon – jellemzően kezdő, vagy az internetes tájékozódást preferáló – felhasználók számára, akik inkább böngészésre és e-mailezésre használnák Internet-hozzáférésüket. A megszabott adatforgalom túllépésekor minden megkezdett 10 MB letöltése esetén 50 Ft túlhasználati díjat számol fel a szolgáltató; a bevezető akció keretében most azonban 2005. május 31-ig elenged minden esetleges túlhasználatból eredő költséget, ami azt jelenti, hogy ezen időpontig gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal működik a szolgáltatás.

Az új forgalomarányos csomagok további előnye, hogy az akció ideje alatt – a korlátlan csomagokkal egyetemben – nem tartalmaznak egyszeri belépési díjat, valamint 2 éves hűségnyilatkozat esetén akár már havi bruttó 5.990 Ft-ért hozzáférhetőek. A csomagban foglalt díjmentes adatforgalom mellett az előfizetőnek 6 darab egyéni e-mail címéhez egyenként 10 MB tárhely, valamint összesen 25 MB-os webtárhely is jár.

Az Invitel új akciójában gondol azon Internet-felhasználókra is, akik már most nagy adatmennyiséget töltenek le: korlátlan ADSL csomagjaink akciós havidíjai mintegy 12-15% kedvezményt biztosítanak az eddigi árakhoz képest mindezt akár kétszeres sebesség mellett.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés