Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Siemens válasza a Nokia 7710-es médiatelefonra

Kütyük

Itt a Siemens válasza a Nokia 7710-es médiatelefonra

A Siemens boszorkánykonyhájában már javában folynak egy a Nokia 7710-re hajazó, újgenerációs multimédiás mobiltelefon fejlesztési munkálatai.


A készüléknek egyelőre még a pontos típusjelzése sem ismeretes, azt viszont tudni lehet, hogy a holnap kezdődő CeBIT szakkiállításon bárki megtekintheti majd az érdekes új jövevényt. A kifejezetten televíziós adások vételére optimalizált telefon a DVB-H szabvánnyal kompatibilis, külsejét tekintve pedig talán leginkább a Siemens S65-öséhez hasonló designnal rendelkezik, noha a szemlélődőben sokkal inkább egy mini hifi berendezés, semmint egy hétköznapi okostelefon benyomását kelti.

Fő funkciójához illően igen nagy méretű folyadékkristályos került a masinába, mely 640×320 pixeles felbontással bír, színmélysége azonban mindeddig ismeretlen. Az LCD mellett két hangszóró került elhelyezésre, így a sztereó hangzás garantált. A belső memória mérete 128 MB, de vélhetően a memóriakártyák fogadására hivatott bővítőhely sem hiányzik majd. A beépített digitális fényképezőgép segítségével fotók és videók egyaránt készíthetők, a nagy kapacitású akkumulátor pedig egyetlen feltöltéssel várhatóan mintegy háromórás televíziónézést tesz majd lehetővé.

A CeBIT-en kiállított prototípusokon az N24, a Deutsche Welle, a Viva Plus és egy időjárás csatorna adásai lesznek láthatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés