Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a világ első 7 megapixeles mobiltelefonja – itt a Samsung SCH-V770

Kütyük

Megérkezett a világ első 7 megapixeles mobiltelefonja – itt a Samsung SCH-V770

Korábbi ígéreteihez híven a Samsung ma Szöülban bemutatta a világ első 7 megapixeles felbontású fényképezőgépes mobiltelefonját.


Mint ismeretes, a Samsung tavaly októberben ugyancsak világelsőként dobott piacra 5 megapixeles kamerás telefont. Szakértők szerint a legújabb, 5-7 megapixeles kamerás készülékek immár komoly veszélyt jelentenek a kompakt digitális fényképezőgépek piacára. Manapság egyébként világszerte a 4-5 megapixeles digitális fényképezőgépek a legkelendőbbek, tehát a Samsung most debütált újdonsága jóval túlmutat ezeken a készülékeken és vélhetően a képminőséget illetően sem küszködik különösebb kihívásokkal.

A Samsung SCH-V770 típusjelzésű mobiltelefon többek közt szkennerként, illetve MP3 zenelejátszóként is használható, és a várakozások szerint valamikor idén júniusban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

Első körben vélhetően csak Dél-Koreában lesz kapható az SCH-S250 (5 megapixel) közvetlen utódjának tekinthető mobil, de elképzelhető, hogy a későbbiekben egyéb piacokat is meghódít majd magának. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés