Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens S75: érkezik a legújabb német üzleti telefon!

Kütyük

Siemens S75: érkezik a legújabb német üzleti telefon!

A Siemens előreláthatólag szerdán mutatja majd be legújabb S sorozatú mobiltelefonját, az S75-ös készüléket.


Első pillantásra külsőre nem sok különbség fedezhető fel az elődmodellnek tekinthető S65 és a kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor az idei esztendő második negyedévében debütáló S75 között, az mindenesetre már az első kémfotókon is látható, hogy a középen elhelyezett ötállású navigációs gombot a könnyebb használhatóság érdekében némileg átdolgozták a német tervezőmérnökök, ezenkívül pedig az alapdesignon is csiszoltak egy keveset.

A 103 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19 milliméter vastag, hagyományos kialakítású Siemens S75 nem lesz túl nehéz, tömege alulról súrolja a 90 grammot. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása várhatóan 240×320 pixel, színmélysége pedig 18 bites (262 ezer színárnyalat) lesz. A digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixeles lesz, de egyes források szerint a kamera felbontása a 2 megapixelt is meg fogja haladni. Ez ügyben csak szerdán tudunk majd biztosat mondani, az viszont már biztosra vehető, hogy a Siemens S75 támogatni fogja az RS MMC memóriakártyákat.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, belső antennás újdonság a GPRS mellett az EDGE adatátviteli technológiát is támogatni fogja és természetesen a Bluetooth kontroller sem hiányzik majd belőle. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 300 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés