Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan itt a Gizmodo mobil játékgép!

Kütyük

Hamarosan itt a Gizmodo mobil játékgép!

A Gizmodo névre keresztelt Nokia N-Gage rivális várhatóan idén márciusban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban – közölte a gyártó.


A finnek mobil játékgépére hajazó eszköz színes folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles felbontással rendelkezik, és ami talán ennél is sokkal érdekesebb: a grafikus megjelenítésről egy Nvidia gyártmányú, nagy teljesítményű GoForce 3D 4500-as mikroprocesszor gondoskodik.

A Gizmodo esetében a Microsoft-féle mobil Windows tölti be az operációs rendszer szerepét, a beépített GPS helymeghatározó modul révén pedig akár többszemélyes helyfüggő játékok is játszhatók a ketyerével. Mivel a készülékbe többek közt egy GSM/GPRS kommunikációs modul is bekerült, segítségével könnyedén küldhetők SMS-ek, illetve multimédiás üzenetek.

A vezeték nélküli Bluetooth technológiával kompatibilis Gizmodo fájó pontja a túlzottan magas ár. Míg egy Nokia N-Gage QD már 200 euró ellenében hazavihető, addig a Gizmodoért közel kétszer ennyit kell majd fizetni, igaz ezért a pénzért szélesebb szolgáltatási kört kap a vásárló.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés