Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oldalra kicsúsztatható QWERTY billentyűzetet kapott az LG F9100

Kütyük

Oldalra kicsúsztatható QWERTY billentyűzetet kapott az LG F9100

Az Egyesült Államokbeli Szövetségi Hírközlési Bizottság (Federal Communications Commission, FCC) a napokban áldását adta az LG egyik legújabb mobiltelefonjára, az LG F9100-ra, melyről ezzel párhuzamosan néhány információmorzsa is napvilágot látott.


Az LG F9100 első ránézésre egy teljesen hétköznapi, normálisnak nevezhető mobiltelefon. Amennyiben azonban a telefon alsó részét kitoljuk jobbra, hirtelen előbukkan egy teljes értékű QWERTY billentyűzet, mely a telefon hagyományos billentyűzetére merőleges. A kiegészítő gombok segítségével minden korábbinál könnyebben írhatunk rövid szöveges üzeneteket, elektronikus leveleket, illetve IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) szövegeket.

Az LG újdonságának pontos mérete, illetve tömege egyelőre ismeretlen, azt azonban már most tudni lehet, hogy a rejtett antennás készülék igazi világjáró mobil lesz, ugyanis négysávos (850/900/1800/1900 MHz) működésre képes GSM modul lakozik benne. Ezenkívül említést érdemel a Java kompatibilitás és a színes kijelző, illetve a kamera és a Bluetooth támogatás hiánya.

Az LG F9100-nak olyan piaci ellenfelekkel szemben kell felvennie a harcot, mint például a tegnap bejelentett Nokia 6822, a Siemens SK65, vagy éppen a Motorola A630.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés