Connect with us

Hirdetés

technokrata

A ˝Legyen Ön is milliomos!˝ megérkezik a mobilokra is

Kütyük

A ˝Legyen Ön is milliomos!˝ megérkezik a mobilokra is

A Vodafone megvásárolta a Celador International-től a ˝Legyen Ön is milliomos!˝ (˝Who Wants To Be A Millionaire?˝) című kvízjáték vezeték nélküli disztribúciós jogait.

Ennek értelmében a piros szolgáltató exkluzív jogokat kapott a népszerű játék elektronikus változatának harmadik generációs mobiltelefonokon, illetve a Vodafone live!-on történő felhasználására.

A játékszoftvert a mobiltelefonos játék programokra specializálódott Macrospace fejleszti, és amennyiben minden jól megy, a kis alkalmazás révén a Vodafone angliai ügyfelei a jövő hónapban már próbára is tehetik majd tudásukat. Ezt követően, várhatóan még a jövő esztendő első negyedévében a következő országokban is elérhető lesz a ˝Legyen Ön is milliomos!˝ mobiltelefonos verziója: Németország, Hollandia, Írország, Portugália, Spanyolország. Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy Magyarországon mikor indul majd útjára a kvízjáték mobil változata, azt viszont tudni lehet, hogy a Vodafone előreláthatólag egy év múlva indítja majd be hazai 3G szolgáltatását.

˝A Vodafone komolyan elkötelezte magát az újszerű harmadik generációs mobil szolgáltatások mellett és mindent megtesz annak érdekében, hogy előfizetői a legkiválóbb mobil szórakozási élményben részesüljenek. Véleményem szerint ez lehet kapcsolatunk alapja és úgy gondolom, hogy a Vodafone segítségünkre lehet az ügyben, hogy a ˝Legyen Ön is milliomos!˝ brand sikere tovább folytatódjon˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Simon Gunning, a Celador International interaktív média részlegének vezetője.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés