Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: ünnepi jókívánságok SMS-ben, MMS-ben és MMS-képeslapban

Kütyük

T-Mobile: ünnepi jókívánságok SMS-ben, MMS-ben és MMS-képeslapban

A Karácsony és az Újesztendő alkalmával az ünnepi köszöntésekben is meghatározó szerephez jut napjaink egyik legfontosabb kommunikációs eszköze a mobiltelefon.

A T-Mobile ügyfelei megfelelő készülék esetén szóban, írásban, képekben, rövid videofelvételekben vagy postai címre küldött MMS-képeslapokban oszthatják meg érzéseiket, küldhetnek jókívánságokat.

A különböző mobiltelefonos üdvözlések népszerűségét jelzi, hogy a társaság SMS központjai tavaly karácsony napján 5,5-szer, szilveszterkor 4-szer több szöveges üzenetet továbbítottak, mint egy átlagos hétköznapon. 2003-ban szilveszterkor alig 2 óra leforgása alatt 1,8 millió SMS-t küldtek a társaság ügyfelei, azaz közel annyit, mint máskor 24 óra alatt és ez az arány várhatóan idén év végén is hasonló lesz.

Az előző esztendőkhöz képest minden eddiginél meghatározóbb szerepet játszik majd az MMS, amelynek segítségével képek, rövid videofelvételek mobiltelefonra vagy e-mail címre egyaránt továbbíthatók. A társaság 2002-ben a világon elsőként indította útjára a kereskedelmi MMS szolgáltatást és 2004-ben a T-Mobile-osok eddig 166-szor több MMS-t küldtek mint a bevezetés évében.

Az MMS elterjedésében a készülékek számának gyors növekedése – mára több mint 800 ezer T-Mobile-os használ multimédiás mobiltelefont – és a szolgáltatások körének bővülése is szerepet játszik. A T-Mobile előfizetők Magyarországon kívül ma már 41 ország 73 hálózatában küldhetnek MMS-t, amely szöveget, képet, videofelvételeket egyaránt tartalmazhat. Emellett 2003 novembere óta a társaság előfizetői magyarországi postai címre is egyszerűen küldhetnek képeket MMS-ben. Az MMS-képeslap szolgáltatás keretében elegendő a mobiltelefonnal készült fényképet a címzett nevével, postai címével és az üdvözlőszöveggel megfelelő formában elküldeni a +36-30/8000667-es számra. Az így megcímzett MMS a Fotex segítségével képeslap formájában az ország egész területén hagyományos módon ér célba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés