Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: MMS képeslap postán

Kütyük

Pannon GSM: MMS képeslap postán

Postán érkezik az MMS: a Pannon GSM 2004. december 18-án vezeti be új szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy a mobiltelefon kamerájával készített felvételeket vagy bármely egyéb MMS-képet hagyományos postai képeslap formájában küldjünk el szeretteinknek, ismerőseinknek.

A postázni kívánt felvételt MMS-üzenet formájában a 1771-es telefonszámra kell elküldeni, ezután a Pannon GSM válaszüzenete a szolgáltatás wapos felületére irányít, ahol gyorsan és egyszerűen útjára indíthatjuk a képeslapot.

A WAP-os felületet felkeresve (PannonWap – SMS, E-mail, Chat menüpont) a feltöltött képek mellett a beépített Képeslap Galériából is kedvünkre válogathatunk, majd megadjuk a címzett nevét és postacímét. Még üzenetet is írhatunk: a szöveget az elküldött MMS-ben is megírhatjuk előre, vagy a postázást megelőzően egészíthetjük ki néhány üdvözlő szóval a lapot. Ezt követően a rendszer automatikusan kinyomtatja, majd a megadott belföldi címre postázza az MMS-t.

Az MMS Képeslap szolgáltatás azon külföldi hálózatokból is elérhető, amelyekkel a Pannon GSM GPRS roaming szerződésben áll, így a nyaraláson készített fényképeket akár rögtön hazaküldhetjük. Az MMS üzenetek 1771-es hívószámra történő feltöltése ingyenes, a képeslap nyomtatásának és kézbesítésének díja bruttó 400 forint.

˝A modern mobiltelefonok beépített digitális fényképezőgépei már valóban jó minőségű, nyomtatásra is alkalmas képet készítenek˝ – mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM vállalati kommunikációs igazgatója. ˝Ez ihlette szolgáltatásunkat, hiszen így előfizetőink személyes, egyedi üdvözlettel kedveskedhetnek azoknak is, akik nem rendelkeznek MMS kezelésére alkalmas mobiltelefonnal – vagy csak jobban kedvelik, ha a postás hozza az üdvözlőlapot˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés