Connect with us

Hirdetés

technokrata

IM szolgáltatásokkal gazdagodnak a Nokia mobiltelefonok

Kütyük

IM szolgáltatásokkal gazdagodnak a Nokia mobiltelefonok

Egy most aláírt többéves együttműködési szerződés értelmében a közeljövőben napvilágot látó Nokia mobiltelefonok segítségével már igénybe vehetők lesznek az AIM, ICQ, MSN és Yahoo! féle IM (Instant Messaging), vagyis azonnali üzenetküldő szolgáltatások.

A friss szerződés szerint a piacvezető finn vállalat számára a montreáli székhelyű OZ Software szállítja majd a szükséges IM technológiákat. A két vállalat egyébként immár több mint két éve jó kapcsolatokat ápol egymással.

Skuli Mogenson, az OZ Software elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy rendkívül büszke arra, hogy egy olyan nagy és neves vállalat, mint a Nokia az OZ Software megoldásait választotta, azzal kapcsolatban azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni, hogy a két cég által aláírt együttműködési szerződés pontosan milyen időtartamra szól.

Az OZ Software speciális mobiltelefonos megoldása révén a felhasználók egyetlen közös, és nem utolsó sorban jól használható felületről érhetik el az AOL Instant Messaging, az AOL ICQ, az MSN Messenger és a Yahoo! Messenger szolgáltatásait. Az alkalmazást egyébként az egyes mobiltelefonos operátorok könnyedén személyre tudják majd szabni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés