Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth technológiával gazdagodnak a 2005-ös BMW modellek

Kütyük

Bluetooth technológiával gazdagodnak a 2005-ös BMW modellek

A BMW bejelentette, hogy legtöbb 2005-ös modelljében már elérhető lesz a vezeték nélküli Bluetooth technológia.


Ezen bejelentésre nem sokkal azt követően került sor, hogy a müncheni autógyártó vállalat arról számolt be, hogy Sirius műholdas rádiós rendszerrel vértezi fel egyes új gépkocsijait. A 2005-ben forgalomba kerülő 5-ös és 6-os sorozatú BMW modellekben az alapfelszereltség részét képezi majd a Bluetooth kontroller, csakúgy mint az M3 Convertible és az X5 4.8is típusok esetében.

A ˝kékfog˝ ezenkívül az összes olyan új BMW-be be fog kerülni, melyet a vásárlók BMW Assist, vagy BMW Premium csomaggal rendelnek meg. A gyártó luxusmodelljébe, a 7-esbe nem rendelhető a Bluetooth, ez a modell ugyanis egy teljesen integrált hordozható mobiltelefonnal kerül forgalomba, ezenkívül pedig egyes 3-as BMW-kbe sem kérhető ez az opció.

A Bluetooth támogatású autókat a BMW tökéletesen bekonfigurálja, tehát a vásárlók részéről nincs szükség semmilyen üzembehelyezési procedurára, hanem csak egy Bluetooth kompatibilis mobiltelefonra. A vezeték nélküli technológia révén a sofőrök akár a multifunkciós kormányról, vagy a műszerfal gombjainak segítségével is kezdeményezhetnek mobilhívásokat, illetve akár a telefonkönyv bejegyzéseket és üzeneteket is megtekinthetik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés