Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola E550, V545 és V535

Kütyük

Motorola E550, V545 és V535

A Motorola nem kevesebb mint hat vadonatúj mobiltelefont jelentett be, melyek közül most ismerkedjünk meg az E550-es, V545-ös, illetve V535-ös készülékekkel!


Az amerikai székhelyű vállalat Motorola E550 típusjelzésű újdonsága kizárólag a T-Mobile kínálatában lesz fellelhető. A Motorola E550-ben egy teljesen hétköznapinak nevezhető, VGA (640×480 pixel) felbontású beépített digitális fényképezőgép rejlik, mely talán csak mozgókép felvételi funkciója révén nyújt valami extrát. A vezeték nélküli Bluetooth technológiát támogató készülék nagy kapacitású telefonkönyve képes a hívóképek kezelésére.

A csak és kizárólag az Orange által forgalmazott Motorola V545 elsősorban kompakt kialakításáról ismerszik meg. Az újdonság VGA felbontású kamerája maximum 12 másodperc időtartamú videoklippeket tud rögzíteni, melyek később aztán MMS-ben és Bluetooth kapcsolaton keresztül egyaránt továbbíthatók.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel az ugyancsak friss újdonságnak számító Motorola V535. A telefon főbb specifikációi közé tartozik a VGA felbontású fényképezőgép, a mozgókép rögzítési lehetőség, a hívóképes telefonkönyv, illetve a Bluetooth kontroller.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés