Connect with us

Hirdetés

technokrata

4GB-os winchesterrel szerelt új Sharp PDA

Kütyük

4GB-os winchesterrel szerelt új Sharp PDA

Hihetetlen, de igaz: a Sharp által most bejelentett legújabb Zaurus kéziszámítógépben egy 4 GB-os merevlemez található!


A Zaurus SL-C3000 lelke nem más, mint egy 416 MHz-es frekvencián ketyegő Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor, mely 16 MB flashmemória és 64 MB SDRAM társaságában végzi munkáját. A különleges mobil Linux operációs rendszerre, az úgynevezett Lineo uLinuxra épülő PDA-ba gyárilag egy 4 GB adattároló kapacitással rendelkező miniatűr merevlemez kerül, ami vélhetően minden felhasználói igényt maximálisan képes kielégíteni.

A 3,7 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző a legújabb divatnak megfelelően már VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontással bír, amihez egész pontosan 65.536 színárnyalat párosul. A 124 milliméter hosszú, 87 milliméter széles, 25 milliméter vastag és 298 gramm tömegű kéziszámítógépen rendkívül egyszerű gépelni, ami elsősorban az 50 gombos billentyűzetnek köszönhető.

A fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt az infravörös port (maximum 115 Kbps-os sebesség), az USB csatlakozó, a sztereó headset csatlakozó, valamint az SD (Secure Digital) és CF (Compact Flash) memóriakártyákat fogadó bővítőhelyek. A Sharp Zaurus SL-C3000 Japánban már a jövő hónapban kapható lesz, ezt követően pedig várhatóan az európai piacon is felbukkan majd a készülék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés