Connect with us

Hirdetés

technokrata

Igazi gumiégetés az N-Gage-en az Asphalt: Urban GT-vel

Kütyük

Igazi gumiégetés az N-Gage-en az Asphalt: Urban GT-vel

A Nokia és a Gameloft bejelentette, hogy az Asphalt: Urban GT játék megjelenik az N-Gage platformon.

Az Asphalt: Urban GT a sebességi autóversenyzés élményét hozza el, amelyet a világ különböző pályáin, és a teljesítmény valamint a megjelenés érdekében testre szabható, élethű álomautókkal játszhatunk. Az Asphalt: Urban GT fantasztikus háromdimenziós grafikája és gyors filmkockái igazi sebességélményt ígérnek, amelyet a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően más játékosok ellen is élvezhetünk.

˝A fantasztikus grafikát felvonultató és nagy teljesítményű Asphalt: Urban GT az N-Gage platform első autóversenyzős játéka˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. ˝Az Asphalt: Urban GT-ben saját igény szerint kialakított Lamborghininkben száguldhatunk végig a párizsi Champs-Elysée-n – micsoda élmény!˝.

˝Nagyszerű kombinációt találtunk az N-Gage platformhoz˝ – mondta Julien Fournials, a Gameloft VP produkciós vezetője. ˝A játékgép a részletekben gazdag és pontos háromdimenziós grafika megjelenítésén túl a gyorsan futó képkockák révén fokozza a sportautók vezetésének élményét˝.

A játékosok pénzdíjért versenyeznek, amelyből megvásárolhatják kedvenc álomautójukat, és beutazhatják a világ versenypályáit. A versenyzők saját versenyautójuk vizuális és teljesítményfokozó tuningját is elvégezhetik. Az Asphalt: Urban GT vezeték nélküli, adott helyen maximum 4 játékossal játszott többszereplős játék lehetőségét is biztosítja többféle játéküzemmódban.

Az Asphalt: Urban GT a tervek szerint karácsonyra jelenik meg az üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés