Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth támogatású, MP3 lejátszós high-tech kabát

Kütyük

Bluetooth támogatású, MP3 lejátszós high-tech kabát

Az Infineon Technology bejelentette, hogy a Rosner nevezetű német ruházati céggel karöltve kifejlesztett egy olyan új férfi kabátot, mely integrált Bluetooth vezérlővel és MP3 lejátszóval rendelkezik.

A különleges high-tech kabát bal ujján találhatók a zenelejátszási szolgáltatás és a Bluetooth funkciók kezelőgombjai, a kabát nyak részén pedig két hangszórót helyeztek el a fejlesztők. Ezen hangszórók egyrészt az MP3 lejátszó zenéit szólaltatják meg, másrészt pedig a kabáthoz vezeték nélküli Bluetooth interfészen keresztül kapcsolódó mobiltelefonok hangját adják ki magukból, vagyis a kabát révén immár akár headset nélkül is telefonálhatunk.

Tisztitáskor természetesen nem szabad megfeledkezni a nagyobb elektronikus alkatrészek eltávolításáról, azok ugyanis nem vízállóak. Az mp3blue névre keresztelt kabát várhatóan augusztus elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, ára azonban egyelőre ismeretlen.

Az Infineon Technology egyébként az O´Neill támogatásával az elmúlt télen piacra dobott már egy hasonló szolgáltatási körű ruházati terméket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés