Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan itt a Sony Ericsson F500i

Kütyük

Hamarosan itt a Sony Ericsson F500i

Különböző források szerint a Vodafone Európában heteken belül megkezdi a Sony Ericsson egyik legújabb mobiltelefonjának, az F500i-nek a kereskedelmi forgalmazását.


A készülék nagymértékben hasonlít a hazánkban nemrégiben debütált K700i-re, azonban lényeges különbség, hogy míg a K700i 41 MB, addig az F500i csak 12 MB memóriával rendelkezik, ezenkívül pedig az F500i TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelzője nem 176×220, hanem csak 128×160 pixeles felbontású, viszont az F500i-be szerelt LCD-hez hasonlóan 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A telefon beépített digitális fényképezőgépének a segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású képeket lehet készíteni, és említésre méltó a négyszeres digitális zoom funkció, illetve a videórögzítési lehetőség. A negyvenszólamú polifonikus csengőhangokkal felvértezett újdonság 3D-s grafikájú játékokkal büszkélkedhet, a Java MIDP 2.0 támogatásnak hála pedig a gyári játékok köre könnyedén tovább bővíthető.

A fontosabb specifikációk közé sorolható a GPRS Class 10 kompatibilitás, a HSCSD támogatás, a 2.0-s WAP böngésző, a hívókép funkciós telefonkönyv, valamint az USB és soros portos csatlakoztathatóság.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés